Поверителност

Целта ни е да Ви информираме каква информация събираме, как ще бъде използувана, как можете да промените или да ни накарате да изтрием данните, които съхраняваме за вас.
Тази декларация за поверителност се отнася само за информация, която събираме в Ти Ес Ти Груп ЕООД. Чрез използване и предоставяне на лична информация в нашия сайт, Вие се съгласявате, че можем да събираме и използваме дадената информация в съответствие с целите и условията посочени в тази политика.
За други условия отнасящи се за използване на сайта, моля прегледайте нашите Общи условия.
НАШАТА ПОЛИТИКА
Всеки човек има право на защита на личните му данни.
Ти Ес Ти Груп ЕООД не предоставя никаква лична информация за своите клиенти на трети лица и не ползва по начин, различен от оповестения в тази декларация за поверителност.
ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ
За целите на тази политика на поверителност, „лични данни“ означава всяка информация, с която някой може да бъде лично идентифицирани, включително име, адрес, телефонен номер, електронен адрес, фактуриране и информация за регистрация  и друга информация съпътстваща предоставянето на стоки или услуги. Ние събираме лична информация от вас само, когато доброволно ни предоставите тази информация, като например при заявяване на поръчка през сайта или регистриране в сайта, за създаване на сметка или добавяне на данни в профила си. Макар и да не е лична информация само по себе си събираме и запазваме информация за покупките направени през сайта.
КАК ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ
Вашата лична информация се използва за обработка на поръчки, плащания, доставки и да ви осигурява индивидуално пазаруване, да отговорим на заявка и потвърждение по електронна поща, да ви осигурим безплатни подаръци, промоционални оферти, да изпратим маркетингови новини, информация за промоционални оферти.
УПРАВЛЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ
Ако сте регистриран Потребител, Вие можете във всеки един момент да коригирате, актуализирате или изтривате вашите лични данни като влезете във вашия профил.
При поискване може да получите резюме на личните данни записани при нас. Вие също може да поискате ние да коригираме или премахнем личната информация за вас.
За да направите Вашето искане описано по-горе или ако имате някакви въпроси относно политика ни за конфиденциалност, изпратете запитване чрез формата за контакт на Сайта или се свържете с нас на посочения в Сайта телефон или адрес.
ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ
Въпреки че полагаме всички усилия за запазване на личните данни на потребителите, може да се наложи да разкрием лична информация, когато това се изисква от закона, за който трябва да има основания да се смята, че подобно действие е необходимо съобразено със съдебна процедура, съдебна заповед или юридическо действие насочено към нашия уеб сайт.
СИГУРНОСТ
Ние използваме мерки за сигурност за защита на вашите лични данни, когато предоставяте на нашия сайт: защитна стена, пароли за достъп, както и други технологични и процедурни гаранции за поддържане на сайта. Въпреки, че сме приложили по-горните мерки трябва да сте наясно, че 100% сигурност не е възможна.
ИЗМЕНЕНИЯ
Ти Ес Ти Груп ЕООД си запазва правото по своя преценка, да внася изменения в Декларацията за поверителност по всяко време. Трябва да проверявате тази страница периодично за промени. Ако продължите да използвате този сайт след публикуването на промени в политика на поверителност ще се счита че Вие сте съгласни с тези промени. Ако личната информация която притежаваме за Вас е била изложена на риск ние ще се стремим да ви уведомим за развитие.
ПРИЛОЖИМОСТ
Тази Декларация за поверителност се ръководи от българското законодателство и по-специално от ЗЗЛД.
Българския ЗЗЛД гарантира, че обработването на лични данни ще се извършва при спазване на основните права и свободи на физическите лица, както и на тяхното достойнство, особено по отношение на поверителността, идентичност и на правото на защита на личните данни.